Svetujemo vam, da se pred nakupom v spletni trgovini Sedalcek.si seznanite s pogoji poslovanja. S spletno stranjo http://sedalcek.si/ upravlja NINA ELINA, d.o.o., ki je ponudnik storitev e-poslovanja.

PODJETJE

Podjetje NINA ELINA, d.o.o. je bilo ustanovljeno z vpisom v Poslovni register Slovenije dne 14.1.2016.

Matična številka: 6992480000
Davčna številka: 82650977 (podjetje ni zavezanec za DDV).

INTERNETNA STRAN IN REGISTRACIJA

Za nakup izdelka na spletni strani ni potrebna registracija.

NINA ELINA, d.o.o. si pridržuje pravico do vsebinskih in drugih sprememb kot tudi splošnih pogojev poslovanja na spletni strani Sedalcek.si. Vse spremembe so zavezujoče za kupce in se lahko spreminjajo brez predhodnih obvestil in pričnejo veljati takoj po objavi na tej spletni strani. Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

VAROVANJE PODATKOV IN ZASEBNOST

Spletna trgovina Sedalcek.si potrebuje za korektno izpolnitev naročila nekatere vaše osebne podatke. Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov in jih nikoli ne bo posredovali tretjim osebam. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in občasnih elektronskih e-novic, ki izhajajo 3-4 krat letno ter ostalo potrebno komunikacijo. V kolikor uporabnik ne želi prejemati občasnih e-novic, se lahko odjavi s kratkim elektronskim sporočilom na e-mail naslov info [at] sedalcek.si.

Za podatke, ki nam jih posredujete ob registraciji, jamčite, da so točni in veljavni. Spremembo vaših podatkov nam lahko sporočite na e-naslov: info [at] sedalcek.si.

NAROČANJE

Izdelke na spletni strani Sedalcek.si naročite s klikom »dodaj v košarico«. Vodeni boste skozi celoten proces izbire izdelka do plačila in konca nakupa. Vsebino košarice lahko kadarkoli pogledate, jo spreminjate, izdelke brišete ali dodajate ter prekličete in odstopite od nakupa tako, da s klikom zaprete okno. Vrednost košarice se sproti sešteva.

Po oddanem naročilu prejmete na vaš elektronski naslov potrditev naročila. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi in ne moremo zagotoviti dobave izdelka v predpisanem času, kupca o tem obvestimo na elektronski naslov oz. po telefonu.

Sklenjena pogodba se smatra takrat, ko je naročilo oddano in ko kupec prejme obvestilo o potrditvi in sprejemu naročila. Naročilo je shranjeno na sedežu podjetja in vsak kupec, ki opravi nakup preko spletne trgovine, ima omogočen vpogled v svoje naročilo preko spletne strani v elektronski obliki. V kolikor ta
storitev ne bi delovala, lahko kupec svoje naročilo prejme po pošti ali po e-pošti.

CENA

Ponudba na naši spletni strani velja do objave novega cenika oz. do razprodaje zalog. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene so zagotovljene na dan naročila in se lahko dnevno spreminjajo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko poročilo o potrditvi naročila). Od tega trenutka so cene in drugi pogoji poslovanja fiksni in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Vse cene so navedene v evrih in ne vključujejo DDV-ja (NINA ELINA, d.o.o. ni zavezanec za DDV).

Cena ne vključuje stroškov dostave. Stroški dostave se prištejejo ob zaključenem nakupu.

NAČIN PLAČILA

Kupec ima naslednje možnosti plačila:

  1. plačilo po povzetju – v tem primeru kupnino poravnate dostavnemu podjetju;
  2. bančno nakazilo – plačilo po predračunu. Po oddanem naročilu prejmete predračun na vaš elektronski naslov, na podlagi katerega izvedete plačilo na TRR. Po prejemu plačila, vam bomo izbrane izdelke poslali na dom;
  3. plačilo preko sistema Paypal – v kolikor se odločite plačati preko PayPal-a, boste po oddanem naročilu preusmerjeni na procesni center PayPal. To je varen sistem, ki omogoča plačilo s PayPal računom vsem registriranim uporabnikom ter tudi plačilo s kreditnimi karticami vsem neregistriranim uporabnikom. Na strani za plačilo vnesite vaše podatke, se prijavite v sistem PayPal in potrdite plačilo;
  4. osebni prevzem na sedežu podjetja NinA ELiNA, d.o.o. – po predhodnem dogovoru na e-mail naslovu info[at]sedalcek.si ali telefonski številki 040/595-166.

DOSTAVA

Vse izdelke, ki so na zalogi, odpremimo v 2-3 delovnih dneh po prejemu vašega naročila. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev, vas prosimo, da nam le te posredujete na elektronski naslov info[at]sedalcek.si. Za vse informacije smo vam na voljo na telefonski številki 040/595 – 166 (Nina Podgoršek). Po predhodnem dogovoru je možen tudi osebni prevzem na sedežu podjetja.

Prodajamo in dostavljamo na področju Republike Slovenije in Republike Hrvaške.

STROŠKI DOSTAVE IN PAKIRANJA

Izdelke pošiljamo preko kurirske službe DPD. Stroški dostave in pakiranja znašajo 3,90 EUR (z DDV).

Opozorilo: Ti pogoji ter stroški dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije. Za dostavo v druge države se zaračunajo stroški dostave po veljavnem ceniku dostavnega podjetja. Prav tako kupec nosi morebitne stroške dajatev v državah izven Slovenije.

ODSTOP OD NAROČILA

Kupec ima pravico, da nam v 14-ih dneh od prevzema blaga pisno sporoči na naš naslov ali na elektronski naslov: info[at]sedalcek.si, da odstopa od naročila.

Če kupec ugotovi, da so izdelki ob dostavi poškodovani, nam lahko na naš naslov pošlje poškodovano blago v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Blago pošiljke na naše stroške po vnaprejšnjem dogovoru z nami. Drugačen način vračila na naše stroške ni možen. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

Če kupec ugotovi, da je poslano blago napačno, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopa od naročila, lahko vrne blago v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe (na naše stroške po vnaprejšnjem dogovoru z nami). Drugačen način vračila na naše stroške ni možen. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

Kupec lahko odstopi od naročenega blaga tudi v primeru, če izdelki ne ustrezajo njegovi predstavi. V tem primeru morajo biti vrnjeni izdelki nepoškodovani, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži, na lastne stroške, v roku 30 dni po odstopu od pogodbe.

Kupec pošlje blago, ki ga želi vrniti na naslov: NINA ELINA, d.o.o., Rečica ob Paki 28, 3327 Šmartno ob Paki.

V vseh treh primerih bomo povrnili kupnino najkasneje v 15 dneh po prejemu sporočila o odstopu od naročila.

DARILNI BONI

V naši spletni trgovini omogočamo tudi nakup darilnih bonov. Izberite vrednost bona in vam ga pošljemo po pošti brez stroškov pošiljanja (ti se ob poslani potrditvi odštejejo od vrednosti naročila). Veljavnost bona je omejena na eno leto in vas pred potekom veljavnosti o tem tudi obvestimo. Bon je prenosljiv.

Bon vnovčite tako, da pri nakupu v spletni trgovini napišete številko in veljavnost bona. Če vrednost nakupa presega vrednost bona, razliko doplačate. V kolikor pa je vrednost nakupa manjša od vrednosti na darilnem bonu, denarja ne vračamo.

PRAVNO OBVESTILO

Spletna trgovina Sedalcek.si in vsi podatki na njej, slike artiklov in grafični elementi na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi posameznih podjetij so v njihovi lasti.

VARSTVO POTROŠNIKOV

Podjetje NINA ELINA, d.o.o. posluje v skladu z zakonom o elektronskem poslovanju na trgu in na njegovi podlagi sprejetimi predpisi. Pri prodaji spoštujemo Zakon o varstvu potrošnikov.

Add to cart