Odgovorili smo na najbolj pogosta vprašanja naših uporabnikov Sedalčka SaddleBaby. V kolikor vašega vprašanja ne najdete, nam lahko pišete na e-mail naslov info[at]sedalcek.si.

Kakšna je priporočljiva starost otroka pri uporabi Sedalčka SaddleBaby?

Sedalček SaddleBaby je namenjen otrokom med 2. in 5. letom starosti (do cca. 22 kg).

Kaj se zgodi, če otrok zdrsne s sedla?

Izdelek je oblikovan tako, da s pomočjo varovalnih pasov otroka drži za oba gležnja in s tem preprečuje, da bi padel s Sedalčka.

Ali je uporaba Sedalčka SaddleBaby zahtevna?

Ne, pravilna namestitev Sedalčka SaddleBaby zajema 3 enostavne korake, vključno s pritrditvijo varovalnih pasov na otrokov gleženj. Prosimo, da pri namestitvi natančno sledite navodilom.

Ali je na voljo kakšen predstavitveni video?

Da, vendar za zdaj na razpolago le v angleščini in nekaterih drugih tujih jezikih. Ogledate si ga lahko na povezavi http://www.youtube.com/saddlebaby.

Katere so glavne značilnosti Sedalčka?

Nagrajen in patentiran izdelek Sedalček Saddlebaby so razvili starši za kvalitetnejše preživljanje prostega časa z njihovimi otroci.

Sedalček SaddleBaby odlikujejo:
– Svobodnost – prostoročna nošnja otroka omogoča držanje drugih stvari (fotoaparat, kamera, pohodne palice…)
– Varnost – varnostni pasovi varujejo otroka bolje kot pri klasični metodi nošenja
– Pustolovščina in zabava – ustvarja nepozabne in zabavne trenutke tako za starša kot za otroka
– Udobnost – udoben sedež zagotavlja dobro počutje tako pri odraslem kot pri otroku

Ali lahko Sedalček SaddleBaby uporabljajo tudi ženske?

Sedalček je namenjen obema spoloma in ga je možno prilagoditi različnim tipom trupa. Potrebno je le pravilno nastaviti naramnice, da se bodo prilegale vašemu telesu. rosimo, da pri namestitvi natančno sledite navodilom.

Kje lahko uporabljam Sedalček SaddleBaby?

Sedalček SaddleBaby se lahko uporablja kjerkoli in kadarkoli. Od sprehodov po stojnicah, tržnici, trgovinah, do obiskov živalskega vrta in ogledov muzejev ter kulturnih znamenitosti. Sedalček SaddleBaby omogoča fleksibilnost in lažje gibanje s prostimi rokami. Otrok uživa ob varnejšem načinu nošenja, ki mu zagotavlja še boljšo pustolovščino in povezanost s starši.

Kakšna je velikost Sedalčka, ko le-ta ni v uporabi?

Velikost se razlikuje glede na model Sedalčka SaddleBaby:

Sedalček SaddleBaby Original
Teža: cca. 1,36 kg
Dimenzija škatle: cca. 30 x 30 x 20 cm
Material: Visoko kakovostna poliuretanska pena v kombinaciji z lahkim in stabilnim DYNATEC Nylonom

Sedalček SaddleBaby Pack
Teža: cca. 1,6 kg
Dimenzija škatle: cca. 30 x 30 x 20 cm

Iz katerih materialov sestoji Sedalček?

Sedalček je narejen iz visokokakovostne poliuretanske pene v kombinaciji z lahkim in stabilnim DYNATEC Nylonom.

Ali lahko s Sedalčkom telovadim ali tečem?

Sedalček ni zasnovan za tek ali telovadbo, je pa idealen za sprehode po parkih, trgovinah, živalskih vrtovih, naravi, ulicah, povsod kjer lahko prosti čas s svojim otrokom preživljate še bolj kvalitetno in sproščeno.

Kako lahko izdelek vrnem v primeru, da mi ne ustreza?

Zadovoljstvo strank je naša prioriteta. Prepričani smo, da je naš produkt kakovosten, udoben ter uporaben. Verjamemo, da si boste ob nakupu tudi sami ustvarili podobno mnenje. Prav tako se zavedamo, da se lahko ob začetku uporabe pojavijo določena vprašanja in težave pri namestitvi, zato vas naprošamo, da se pred morebitnim vračilom najprej obrnete na nas. Skupaj bomo poskusili najti primerno rešitev.

V primeru, da z izdelkom še vedno ne boste popolnoma zadovoljni, ga lahko vrnete v 30 dneh od dneva nakupa. Vrnjen izdelek naj bo brez vidnih znakov uporabe. Po dogovoru ga skupaj z računom in v originalni embalaži pošljite na naš naslov (NinA ELinA, d.o.o., Rečica ob Paki 28, 3327 Šmartno ob Paki). Vrnili vam bomo kupnino.

Kako uveljavljam garancijo?

Pri vseh modelih Sedalčka SaddleBaby nudimo 1-letno garancijo za morebitne tovarniške napake. Garancija ne krije poškodb, ki nastanejo zaradi neprimerne uporabe ali zanemarjanja izdelka. V primeru okvare izdelka nam pišite na info@sedalcek.si, da se dogovorimo za vračilo in popravilo vašega Sedalčka SaddleBaby. Garancija velja samo v primeru, da je bil izdelek kupljen na naši spletni strani http://sedalcek.si in ne velja za izdelke, ki so bili kupljeni preko drugih spletnih platform.

V kolikšnem času bo izdelek odposlan?

Sedalček SaddleBaby bo praviloma odposlan naslednji delovni dan po prejetem naročilu. V slučaju, da želenega izdelka ne bo na zalogi, vas bomo o tem pisno obvestili preko elektronske pošte. V tem primeru je predviden dobavni rok 10 – 15 dni od dneva naročila. Izdelek vam bo dostavila kurirska služba DPD.

Pristnost

Podjetje Quail Development LLC je edini proizvajalec ter lastnik blagovne znamke in patenta vseh modelov Sedalčka v ZDA, Evropski Uniji, Kanadi, Mehiki, Kitajski in ostalih ključnih trgih; opozarjamo vas, da obstajajo nezakonite kopije naših izdelkov, ki se prodajajo preko različnih ponudnikov spletnih strani (eBay, Amazon, Aliexpress, Alibaba, Bolha…) in se odpošiljajo direktno iz Kitajske oz. drugih azijskih držav. Svetujemo vam, da se zaradi varnosti izogibate nakupom pri nepooblaščenih prodajalcih.

Add to cart